loading

Nakon hladnih mjeseci, stigli su proljetni dani pa automobile valja prilagoditi novim uvjetima na cesti. Iskoristite Opelovu proljetnu servisnu akciju i na vrijeme pripremite svoj auto za nadolazeće toplije dane. Akcija uključuje:

   • Kontrolu i dezinfekciju klima uređaja
   • Ljetne gume po atraktivnim cijenama
   • Hotel za gume
   • Veliku ponudu dodatne opreme

Akcija traje do 30. travnja. Obratite nam se za više detalja.

POSJETITE NAS

                             

REZERVIRAJTE SERVIS SADA


PREGLED ISPRAVNOSTI RADA SUSTAVA KLIMA I DEZINFEKCIJA VENTILACIJSKIH KANALA

Sustav klime radit će ispravno jedino i isključivo u slučaju da ima dovoljno rashladnog medija (plina). Kako je zima period u kojem najveći broj vozača ne koristi klimu nego samo ventilaciju i grijanje, moguće je da zbog fizikalno ekstremnih uvjeta u kojima se rashladni medij skuplja i širi u temperaturnim okvirima od -20°C do +20°C, nešto rashladnog medija “nađe” put i kroz spojeve ispari. Nažalost to često ustanovimo kad klima ne radi, a vani vladaju tropske vrućine. Dodatno, mračna i topla mjesta oko isparivača klime predstavljaju idealan životni prostor za bakterije i gljivice koje su najčešći izvor neugodnog mirisa iz klima (ventilacijskih kanala).


MYOPEL

Platforma za sve vlasnike Opela. myOpel je izvanredan mrežni portal i aplikacija za održavanje, rezervacije i još mnogo toga. Iskoristite mogućnost online pristupa. Isprobajte sada!

POSJETITE MYOPEL

Idite na vrh