loading

NOVI COMBO-e CARGO.
Dobitna kombinacija.

Novi Combo-e Cargo savršen je spoj Opelove poslovne pronicljivosti i precizne mehanike i predstavlja potpuno električno gospodarsko vozilo uz maksimalnu učinkovitost i beskompromisnu e-mobilnost. Čak i s njegovim kompaktnim profilom, Combo-e Cargo ima dosta dobru korisnu nosivost do 4,4 m³ uz izvanredne značajke upravljanja teretom kao što je sustav postavljanja tereta Flex Cargo.

UNUTRAŠNJOST

UNUTRAŠNJOST


SPOJ PROSTORA I TEHNOLOGIJE.

Combo-e Cargo u potpunosti je dizajniran uz imperativ gospodarske izvedbe. Bilo da ste za upravljačem i uživate u učinkovitostima koje nude sklop za informiranje vozača i digitalni zaslon e-sustava za informiranje i zabavu ili uspijevate bolje raditi s vodećim prostorom za teret u ovoj klasi vozila, Combo-e Cargo ima rješenje za svaki problem. Combo-e Cargo svestrano je i kompaktno vozilo, najsuvremeniji mobilni ured za rad u pokretu koji nudi povezivanje i poslovne značajke za osnaživanje vašeg poslovanja u kojem god smjeru krenuli.

ELEKTRIČNO ISKUSTVO.

ELEKTRIČNO ISKUSTVO.

OBJEDINJUJE SVE.

Osnažite svoje poslovanje uz potpuni gospodarski pristup metropolitanskim i stambenim područjima bez ograničenja u pogledu emisija. Prevozite što trebate i kada trebate, zahvaljujući gotovo posve tihom radu električnog motora. Smanjite porezno opterećenje vašeg poslovanja u pogledu ograničenja emisija ugljikova dioksida, okoliša i vozila dok uživate u značajno smanjenim troškovima održavanja i rada.

SPOSOBNOST.

Cargo


I POSAO I ZABAVA.

Nadogradite svoje poslovanje s ukupno 275 km1 električnog dosega i akumulatorom sljedeće generacije koji se može brzo napuniti do 80 % kapaciteta u malo više od 30 minuta. Zahvaljujući opuštajućoj urbanoj mobilnosti tihog i uglađenog pogonskog agregata uz trenutačni moment i maksimalnu brzinu od 130 km/h, Combo-e Cargo podjednako je udoban, sposoban i ugodan za vožnju gradskim ulicama i autocestama.

1 Potrošnja električne energije (prosječna) i doseg (prosječan) nisu poznati za Combo-e Cargo jer navedeno vozilo još nije dostupno. Konačni podaci o potrošnji i dosegu bit će objavljeni kasnije nakon provedbe homologacije.

Idite na vrh