loading

NOVI COMBO-e LIFE1. >Najbolje od obaju svjetova.

Novi Combo-e Life dizajniran je na način da vam pruži najbolje od svega. Prostor i udobnost za sedam osoba. Praktične i inovativne sigurnosne značajke. A sada, kao šlag na kraju, nudimo vam i pametnu e-tehnologiju bez emisija i 100 % električan rad koji s jednim punjenjem vas i vašu obitelj može odvesti na vožnju na udaljenost do 275 km1. Tako možete u potpunosti uživati u obiteljskom životu, bez ikakvih kompromisa.

1 Potrošnja električne energije (prosječna) i doseg (prosječan) nisu poznati za Combo-e Life jer navedeno vozilo još nije dostupno. Konačni podaci o potrošnji i dosegu bit će objavljeni kasnije nakon provedbe homologacije.

UNUTRAŠNJOST. UNUTRAŠNJOST
 
SPAJA UDOBNOST I SPOSOBNOST.

Combo-e Life naprosto čini život ljepšim. Vrlo je prilagodljiv i nudi više nego dovoljno mjesta i udobnosti za do sedam osoba i svu njihovu prtljagu.  Također daje i veličanstven pogled na cestu pred vama kao i sve sustave pomoći u vožnji koji vam pomažu da budete opušteni i imate stvari pod kontrolom. A sada kada imate mogućnost 100 % električnog rada, u svim tim pogodnostima možete uživati i bez emisija. Sada je lakše i pratiti svoju snagu. Ključne informacije e-mobilnosti navode se na zaslonu digitalnog e-sustava za informiranje i zabavu, dok vi svoje putovanje možete planirati pretragom punionica i postavljanjem navigacijske rute, i to sve sa svog pametnog telefona.

ELEKTRIČNO ISKUSTVO.
 
ELEKTRIČNO ISKUSTVO.

POTPUNA NAPUNJENOST. BESKRAJNE MOGUĆNOSTI.

Otkrijte naelektriziranu budućnost mobilnosti dok Combo-e Life svima pomaže da dođu do cilja uz udobnost i stil, s potpunim pristupom gradskim gužvama i zonama niskih emisija. Bilo da vozite obitelj, prijatelje ili ste samo u prolazu, Combo-e Life stambenim područjima navigira u virtualnoj tišini. Kao dodani bonus, kada vaš Combo-e Life bude trebao servisiranje, uvjerit ćete se sami koliko su električni pogonski agregati izvrsni.

SPOSOBNOST

SPOSOBNOST

SPREMNI ZA SVE.

Combo-e Life nudi sve mogućnosti i donosi najbolje iz obaju svjetova. Stoga njegov električni pogonski agregat sljedeće generacije ima impresivan doseg od 275 km1 kao i maksimalnu brzinu od 130 km/h s vrhunskim odzivom, što ovaj automobil čini savršenim i za gradske vožnje i za vožnje autocestom. Napredan akumulatorski sklop može se napuniti do 80 % u roku od 32 minute, a to znači da ste uvijek spremni za sljedeću životnu avanturu. Combo-e Life je i snažan i pun stila te izgleda izvrsno i samo sa sjajnom ponudom standardnih značajki. I ne samo da ćete se dobro osjećati što imate u potpunosti električno vozilo, već se možete i opustiti znajući da na raspolaganju imate i potpunu ponudu pomoći u vožnji i sigurnosnih značajki koje vam pomažu da imate stvari pod kontrolom dok vam je obitelj na sigurnom.

1 Potrošnja električne energije (prosječna) i doseg (prosječan) nisu poznati za Combo-e Life jer navedeno vozilo još nije dostupno. Konačni podaci o potrošnji i dosegu bit će objavljeni kasnije nakon provedbe homologacije.

Idite na vrh