loading

Nije samo tipični SUV.

Uz vodeće značajke u klasi, inovativnu tehnologiju i širok raspon varijanti pogonskih agregata (uključujući e-AWD plug-in hibrid od 300 KS), kao i sasvim novi odvažan i besprijekoran dizajn koji Grandland čini pojavom koju ne možete ne primijetiti, možete zaboraviti na sve što znate o SUV-ovima jer je Opel Grandland sve samo ne tipičan.

 

VANJSKI STIL.

Novi Opel Grandland

ODVAŽAN I BESPRIJEKORAN DIZAJN.

Naš dosad najambiciozniji dizajn, novi Grandland kombinacija je odvažne estetike i preciznog njemačkog inženjerstva kako bi se stvorio SUV kao nijedan drugi. Uz naš novi ikonični vizir kao lice ovog dizajna, Grandland zaista ne izgleda poput tipičnog SUV-a.

 

 

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Novi Opel Grandland

INOVATIVNO I PRIVLAČNO.

Novi Grandland ima našu potpuno digitalnu ploču Pure Panel, koja ne samo da funkcionira kao srce automobila i operativni sustav, već i uklanja nepotrebne smetnje stavljajući vaše neposredne potrebe na prvo mjesto. Zajedno s potpuno novim dizajnom unutrašnjosti i nagrađivanim ergonomskim aktivnim sjedalima jedinstvenima za ovu klasu vozila, to je ono što Grandland čini drukčijim od ostalih SUV-ova.

 

 

MOTOR.

Novi Opel Grandland

UZBUDLJIVO I UČINKOVITO.

Novi Opel Grandland nema samo odvažan površinski dizajn, već je jednako mnogo vremena i truda uloženo u performanse automobila koliko i na njegov izgled. Od električnih priključnih (plug-in) opcija vodećih u klasi do učinkovitih varijanti na benzin i dizel, svatko može posjedovati Grandland svojih snova.

 

 

SIGURNOST I INOVACIJE.

Novi Opel Grandland

BRIGA I PRORAČUNATOST.

Osim stvaranja najodvažnijeg SUV-a koji postoji, također smo željeli i da bude najsigurniji, a uz naše dvije najnovije inovacije vodeće u klasi možete biti sigurni da smo to i postigli. Naš novi aktivni pomoćnik u vožnji spaja prilagodljivi tempomat i pomoć za pozicioniranje u traci da bi pružio poluautomatsko iskustvo vožnje koje vožnju Grandlandom na autocesti čini veoma opuštajućom, a naš sustav noćne kamere poboljšava vozačevo predviđanje u mraku prepoznajući pješake i životinje do sto metara udaljenosti.

 

PRIJAVITE SE DA BISTE BILI MEĐU PRVIMA.

Prijavite se da biste saznali više. Da biste pobliže pogledali novi Grandland i saznali o ponudama ili prvi rezervirali testnu vožnju, prijavite se na naš newsletter. Obavještavat ćemo vas o svim novostima.

PRIJAVITE SE

Idite na vrh