loading

U četvrtak, 25.04. u Auto centu Rudman u Savskoj 170 održana je Večer komedije.

Oživjeti lokaciju, vratiti joj prepoznatljivost, pretvoriti ju u središte urbane kulture i zbivanja, te na taj način skrenuti pažnju na ovu Opel adresu, bio je glavni cilj ovog jedinstvenog događaja.

 

U ostakljenom prostoru Auto centra Rudman, prenamjenjenom posebno za ovu priliku, nastupio je poznati voditelj i stand up komičar Ivan Šarić, koji je samom idejom neobične lokacije za svoj nastup odmah bio oduševljen. Osim njega svojim nastupom počastio nas je i komičar, skladatelj i svojevrsni društveni kroničar, popularni Luka Bulić, koji svojim pjesmama svakodnevno zabavlja brojne radio slušatelje.

Uz ovaj uigrani tandem smijeha nije manjkalo, a neobična lokacija za ovakvu vrstu događanja pokazala se odličnim izborom.


Jedna od zvijezda bio je i najnoviji Opelov model – Adam, koji je nedavno doživio svoju hrvatsku premijeru. Atmosfera je bila odlična, a prostor Auto centra premalen za sve koji su htjeli vidjeti nastup dvojice komičara. Ulaznice za ovaj događaj rasprodane su u samo nekoliko dana, a Ivan Šarić i Luka Bulić opravdali su sva očekivanja prisutnih.

 

Donosimo vam djelić atmosfere: 


>
Idite na vrh