loading

Motori i prijenosi

 • Mokka-e: 100 % električna s jednostupanjskim prijenosom
 • Mokka: 1.2 i 1.2 Turbo benzinski motor ili 1.5 dizelski s ručnim mjenjačem sa 6 ili 8 stupnjeva prijenosa ili s 8-stupanjskim automatskim

Iskustvo vožnje

 • Mokka-e: najveća brzina 150 km/h, doseg 324 km (WLTP) bez ponovnog punjenja*
 • Mokka: najveća brzina 174 km/h – 208 km/h

Dizajn vanjštine

 • Potpuno drukčija od drugih
 • Vizir – legendarna nova Opel značajka

Dizajn unutrašnjosti

 • Potpuno digitalizirana „Detox” unutrašnjost
 • Čista ploča sa zaslonom

Istaknute značajke

 • Svjetla IntelliLux LED® Matrix
 • Sustavi pomoći vozaču
 • Digitalna kamera za pregled straga i pomoć pri parkiranju

* Potrošnja električne energije Mokke-e 17,4 – 18,0 kWh/100 km; emisija CO₂ 0 g/km; doseg (prosječno) 313 km do 324 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije su preliminarni i u skladu s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Obratite nam se za više informacija. Za više informacija o postupku WLTP posjetite www.opel.hr/wltp.

ODABERITE SVOJ MODEL MOKKE.

Opel Mokka

MOKKA-e

Mokka-e je izraz odvažnosti u potpuno novoj Opelovoj filozofiji dizajna. Čista, sigurna i 100 % električna, Mokka-e izdvaja se iz gomile naprednim značajkama, impresivnim dosegom i atraktivnim performansama.

PRIKAŽI DETALJE

Opel Mokka-e

Mokka

Mokka utjelovljuje Opelovu čistu i odvažnu novu filozofiju dizajna. Ta se nova filozofija ne odražava samo na površini; ispod drskih i atraktivnih sportskih vizualnih elemenata, krije se ponuda visoko učinkovitih pogonskih agregata, najnovije tehnologije i iznimne upravljivosti.

PRIKAŽI DETALJE

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Opel mokka models sales

UVIJEK DOBRI SAVJETI.

Mokka vam pruža više od uzbudljive vožnje jer s Opelom dobivate i ugodno iskustvo posjedovanja. Ovdje smo da bismo vam pomogli u kupnji, a naši stručnjaci pružit će vam savjete o svim aspektima financiranja, najma ili usluga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Slika može prikazivati dodatnu opremu.

Cijene su informativne i iskazane prema tečaju od 7.45 KN za 1 EUR. Konačna cijena novog vozila se obračunava u kunama prema prodajnom tečaju EUR-a kod RBA banke važećem na dan uplate (osim posebnog poreza). Preporučena maloprodajna cijena vozila uključuje PDV i posebni porez (trošarinu) kod vozila koja su u obvezi plaćanja posebnog poreza na motorna vozila. Vaš ovlašteni Opel partner može Vam dati točne informacije o mogućim promjenama u međuvremenu. Podaci su informativni. Opel Southeast Europe LLC ne snosi nikakvu odgovornost.

Opisi i ilustracije značajki mogu se odnositi na ili prikazivati dodatnu opremu koja nije uključena u standardnu isporuku. Sadržani podaci bili su točni u vrijeme objavljivanja. Pridržavamo pravo na izmjene u dizajnu i opremi. Prikazane boje su samo približne stvarnim bojama. Ilustrirana dodatna oprema dostupna je uz nadoplatu. Dostupnost, tehničke karakteristike i oprema naših vozila mogu biti različite ili mogu biti dostupne samo u nekim zemljama ili mogu biti dostupne uz dodatne troškove. Za precizne informacije o opremi koja se isporučuje na našim vozilima obratite se  lokalnom Opel partneru.

* Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Postupak WLTP zamjenjuje Europski vozni ciklus (NEDC) kao prethodno korišten ispitni postupak. Zbog realističnijih ispitnih uvjeta, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjereni tijekom WLTP-a u većini su slučajeva veći u usporedbi s onima izmjerenima tijekom NEDC-a. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim čimbenicima, poput konkretne opreme, dodatne opreme i dimenzija guma. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.

** Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s novim globalno usklađenim ispitnim postupkom za laka vozila (WLTP-om), a relevantne vrijednosti pretvorene su u NEDC radi usporedbe s drugim vozilima. Najnovije podatke zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Vrijednosti ne uzimaju u obzir posebnu upotrebu i uvjete vožnje, opremu ni dodatke i mogu se razlikovati ovisno o dimenzijama guma. Više informacija o službenim podacima o potrošnji goriva i emisijama CO₂ potražite u dokumentu „Vodič o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2 novih osobnih vozila”, koji možete dobiti besplatno na svim prodajnim mjestima ili kod nadležnih državnih tijela.

*** Navedeni doseg i podaci o električnoj potrošnji usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Oni se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe i različitim čimbenicima, poput brzine, hlađenja/grijanja u kabini vozila, stila vožnje i vanjske temperature. Vrijeme punjenja posebice ovisi o punjaču u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i naponu korištene postaje za punjenje. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.

**** Navedeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i dosegu usklađeni su s ispitnim postupkom WLTP na temelju kojeg se od 1. rujna 2018. odobravaju nova vozila. Postupak WLTP zamjenjuje Europski vozni ciklus (NEDC) kao prethodno korišten ispitni postupak. Zbog realističnijih ispitnih uvjeta, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjereni tijekom WLTP-a u većini su slučajeva veći u usporedbi s onima izmjerenima tijekom NEDC-a. Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i dosegu mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima upotrebe i različitim čimbenicima, poput učestalosti punjenja, stila vožnje, brzine, opreme, dodatne opreme, dimenzija guma, vanjske temperature i hlađenja/grijanja u kabini vozila. Dodatne informacije zatražite od svog ovlaštenog Opel partnera. Da biste saznali više, posjetite www.opel.hr/wltp.
Idite na vrh